Jumaat, 19 Februari 2021

Siapa Cakap Makan di KBB Burger & Steak Mahal?

 

 
Siapa pernah dengar KBB Burger & Steak? KBB Burger & Steak ini terletak di Kota Bharu Kelantan. Memang dah agak lama ingin berkunjung ke KBB Burger & Steak ini sebab ramai yang cakap masakan di KBB ni sedap :).


Pertama kali kami melangkah masuk ke KBB Burger & Steak ini memang sudah nampak aura yang tak sama dengan restoren lain. Dengan lighting, kitchen, dining area dan perkhidmatan yang disediakan memang sangat profesional berbanding restoren yang lain. Sangat mendamaikan bila berada di dalamnya.Pilihan makanan pula ada pelbagai. Kami telah memilih sajian Steak Wagyu dan Steak Angus. Walaupun nampak agak mahal tetapi sebenarnya tidak. Harga sangat mampu milik.
KBB menjual steak mengikut gram dan walaupun tebal harga tidaklah semahal di tempat lain. Bila dah mencuba pasti akan rasa berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Steak yang disajikan di sini memang sangat juicy terutama wagyu.

 

Pengalaman menjamu steak di sini satu pengalaman yang terbaik dengan persekitaran yang relax, steak yang disediakan dengan sempurna, service yang sangat baik dan staf yang friendly.

Sekiranya anda berada di Kota Bharu anda patut mencuba dan merasai sendiri keenakan steak di sini dan pasti akan datang lagi :).

 

Bagi yang ingin mencuba boleh ke lokasi berikut:

KBB Burger & Steak, No 2713 Jalan Kuala Krai, Kota Bharu, Kelantan


Ikuti KBB Burger & Steak di media sosial

Facebook  : kbbburgerandsteak

Instagram : kbbburgerandsteak

Youtube     : KBB Burger and Steak

Contact      : +6010-2581001


Selamat menjamu selera di KBB Burger & Steak :)

lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :