Isnin, 25 Jun 2018

Duit Online : Jana Pendapatan dengan Adhance - Jawatan Kosong

Seronok ke raya korang? Mestilah seronok kan dapat berjumpa dengan sanak saudara, adik beradik dan keluarga. Semoga kita berjump alagi dengan Ramadhan dan Syawal pada tahun depan. Masa raya adatlah kan duit kita banyak habis dengan persiapan hari raya. Sekarang lepas lebih seminggu kita berhari raya, tiba masanya kita 'pulang ke sarang' tempat kita mencari rezeki untuk meneruskan mencari rezeki untuk keluarga.

Lepas2 raya ni mesti ada yang tercari-cari sumber pendapatan lain kan ...cari part time untuk tambah pendapatan. Apa kata visit blog terbaru kami di LEPAK iaitu Blog Pencarian Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta Malaysia. Ada macam-macam kategori jawatan kosong untuk kerja part time untuk tambah pendapatan.Ataupun korang boleh join program bersama Adhance ni di mana korang boleh promote link untuk semua jawatan kosong yang ada di seluruh Malaysia.

Macammana nak join?

1. Klik link Adhance ni dan daftar.

2. Pilih jawatan kosong untuk promote


3. Klik Add Now dan boleh semak kembali jawatan yang telah disimpan di Saved Jobs.
4. Klik pada Copy Link dan boleh mula promote jawatan kosong yang dipilih daripada link yang diberikan.


5. Boleh dapatkan tutorial lengkap untuk promosi jawatan kosong di Hows?.
6. Boleh mula promote di dalam IG, FB dan boleh juga buat satu blog khas untuk jawatan kosong

Tips nak dapat income banyak menerusi program ini?
  1. Kena BERTINDAK dan RAJIN sebarkan link berkaitan jawatan kosong.
  2. Pilih jawatan yang banyak permintaan. Boleh lihat di bahagian Applicants. Cuba lihat di bahagian Totals. Dari situ kita tahu jawatan tersebut banyak permintaan.

Berminat nak join? Klik DI SINI untuk terus mendaftar. Semoga menjana income :)lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :