Ahad, 28 Ogos 2016

Buat Duit Dengan Uber Tanpa Perlu Bawa Kereta
Apa Itu UBER?

  1. UBER adalah merupakan Apps yang membolehkan pelanggan mendapatkan pemandu peribadi. Pelanggan hanya perlu setkan lokasi yang dikehendaki melalui UBER.
  2. Pelanggan boleh melihat butiran serta rating pemandu tersebut dan boleh jejak bila pemandu akan sampai melalui Apps.
  3. Bagi yang berminat nak buat duit melalui UBER, ianya memerlukan korang untuk memiliki kenderaan sendiri dan ada lessen memandu yang sah.
  4. Kerja lebih kurang sama seperti pemandu teksi biasa. Bezanya pemandu teksi menggunakan kereta yang didaftar atas nama syarikat, manakala pemandu UBER pula menghantar penumpang menggunakan kenderaan sendiri dari satu lokasi ke satu lokasi.
  5. Bagi yang buat duit melalui UBER ni akan mendapat bayaran dari pihak UBER selepas tugas korang selesai menghantar penumpang. Bayaran pula dilakukan secara atas talian menggunakan kad kredit atau sistem perbankan online.
  6. Beberapa kelebihan kalau jadi pemandu UBER ni iaitu boleh buat secara part time, masa korang free ataupun boelh buat secara full time. Ikut mana kesesuaian korang.

Dalam erti kata lain, korang memang boleh buat duit dengan jadi pemandu UBER ni, janji rajin. Tetapi korang boleh jugak buat duit dengan UBER tanpa perlu bawa kereta. Haa...macam mana pula tu yer....

Inilah sebenarnya rahsia terbesar yang di kongsikan oleh Tuan Nik Razman Nik Daud. Dengan income dengan UBER tanpa kenderaan ini telah membolehkan beliau membuka sebuah perniagaan restoran dan sebuah stesen minyak sekarang.

Beliau telah berkongsi semuanya di dalam website beliau. Korang hanya perlu mendaftar jadi patner kepada syarikat UBER untuk menguruskan bisnes ini dan ikut langkah-langkah seperti yang Tuan Nik Razman kongsikan dan sediakan pada website beliau.

Boleh KLIK DISINI untuk maklumat lebih lanjut.
lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :