Selasa, 13 Ogos 2019

Carboot Sale Sungai Kantan, Kajang (CBS SK)Ada masalah berikut?

  • Barang tak pakai terlampau banyak di rumah?
  • Ingin buat duit tambahan di hujung minggu?
Jangan risau. Korang boleh join Carboot Sale Sungai Kantan, Kajang (CBS SK). CBS SK ini adalah di bawah Majlis Perwakilan Penduduk Zon 14, Majlis Perbandaran Kajang. Akan bermula pada 7hb September 2019 (Sabtu), bermula jam 6 pagi sehingga jam 12 tengahari dan akan diadakan pada setiap hari Sabtu. Hanya RM20 sahaja untuk satu petak setiap Sabtu.

Lokasi Carboot Sale Sungai Kantan, Kajang (CBS SK) sangat strategik di mana berdekatan dengan lot kedai yang terdiri daripada restoren, 7eleven, dobi, klinik, dan lain-lain. Bagi yang gemarkan sukan riadah, terdapat Taman Belia@Sg Kantan yang terdiri daripada gelanggang takraw, badminton, futsal dan skatepark.

Terdapat juga pelbagai aktiviti sampingan yang menarik diadakan. Antaranya ialah Beyblade Competition,Yoyo Demo,Kajang Mini Toy Exhibition & Push Bike.

Untuk maklumat lanjut, boleh visit www.carboot.com.my

Jumpa di sana....

lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :