Isnin, 4 Februari 2019

Portal Jawatan kosong Sektor Kerajaan, Swasta dan Latihan Industri


Berita baik kepada semua di luar sana bahawa LEPAK telah mewujudkan satu Portal Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Malaysia bagi memberi peluang kepada mereka di luar sana untuk mencari pekerjaan. Portal ini juga menyediakan informasi berkaitan kerja dan jawatan kosong di seluruh Malaysia yang merangkumi peluang pekerjaan sepenuh masa, separuh masa dan bagi pelajar praktikal. Jawatan kosong merangkumi jawatan kosong di agensi kerajaan dan swasta yang meliputi dari pelbagai kategori jawatan.


Korang semua boleh dapatkan senarai peluang pekerjaan setiap hari di portal ini. Semoga memberi manfaat kepada semua. Sila layari portal dan Facebook di bawah untuk maklumat lanjut berkaitan jawatan kosong yang ditawarkan.

Jangan lupa war-warkan kepada rakan-rakan, keluarga dan semua kenalan dan membantu mereka yang sedang mencari pekerjaan.

lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :