Rabu, 27 September 2017

Jom Shopping di LAZADA

shopping lazada

Memang selalu dengar pasal Lazada ni tapi belum pernah lagi terjebak nak bershopping di sini. Entah macammana tiba-tiba tergerak nak buka page Lazada sebab nak cari handphone baru. OMG! Banyaknya barang boleh beli kat Lazada ni. Cari je barang atau produk yang korang suka. Harga pula banyak yang murah-murah ok. Rambang mata kejap bila scroll satu-satu. Less sana, less sini. Ada yang sampai up to 80% off, mana tak rambang mata dibuatnya.

Lazada ni satu platform e-commerce yang mengumpulkan ratusan seller/vendor. Ada barang yang memang dijual sendiri oleh Lazada dan ada juga dijual oleh pihak ketiga. Biasanya barang yang dijual oleh Lazada lebih cepat sampai ke destinasi.

Dari segi warranty pula macammana? Ada warranty ke kalau beli melalui Lazada ni? Untuk warranty, bagi Local Supplier Warranty maknanya ada warranty dari kedai. Kalau barang yang kita dapat tu rosak, kena hubungi seller untuk urusan warranty. Kalau barang tu di bawah Local Manufacturer Warranty maknanya warranty dari pengeluar atau pengedar rasmi. Sekiranya barang rosak, boleh pergi terus ke service center atau pulanhkan/pos kembali kepada syarikat yang menguruskan warranty,Contoh iklan di atas ni ialah kalau berminat nak beli Mobiles & Tablets. Ada banyak lagi produk-produl seperti Home Appliance, Health & Beauty dan lain-lain. Cuma perlu pergi ke laman web Lazada untuk pembelian.

Selamat bershopping. :)


lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :