Jumaat, 19 Julai 2013

Going Places : Berbuka puasa di Arabian House Restaurant, Kajang


Salam Ramadhan semua. Dah seminggu dah kita berpuasa dan perkara utama di bulan puasa ni mestilah juadah berbuka puasa. Pilihan terletak di tangan kita nak berbuka di rumah atau di luar. Bagi yang tak berkesempatan nak masak di rumah, saya ada satu tempat yang mungkin korang berminat nak cuba juadahnya. Kalau.berminat nak makan nasi arab...inilah tempatnya...Arabian House Restaurant, Kajang.

Di bulan Ramadhan ni, Arabian House Restaurant, Kajang menawarkan harga  pakej buffet yang berpatutan iaitu:
RM 38.00 (Dewasa)
RM 20.00 (Kanak-kanak)
RM 12.00 ( Corporat & Charity Association)

Murah kan....harga berpatutan dan sesuai lah dengan rasanya. Rasa nasi arab dia memang sedap. Restaurant ni memang dah jadi tempat biasa kami datang untuk menikmati juadah nasi arab. Tak rugi kalau nak cuba makan di sini. Dah datang sekali pasti korang akan datang balik.
Kalau datang untuk makan secara ala carte, boleh datang pukul 8.30 dan ke atas. Sebelum tu hanya untuk pakej berbuka puasa puasa sahaja.
Ini adalah antara antara contoh makanan untuk ala carte. Ada disediakan juga sos yang sedap untuk dimakan bersama nasi arab ni.
Dah licin? So apa maknanya tu?...huhuhu..maknanya memang sedaplah makanan kat sini..jom datang ramai2 berbuka puasa kt sini...

lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :