Ahad, 7 Oktober 2012

e-Book terhangat Teknik Clickbank


Apa itu Clickbank? Rasanya ramai yang dah tahu Clickbank ni apa kan.

Clickbank adalah merupakan sebuah laman web yang mengurusakn Program Affiliate secara BERPUSAT. Produk-produk yang dijual di Clickbank hanyalah merupakan produk-produk digital sehaja seperti ebook dan perisian. Secara ringkasnya, Clickbank adalah sebuah pusat perkhidmatan jariangan affiliate di mana korang boleh menjadi orang yang menggunakan servis clickbank untuk menjual produl digital ataupun menjual produk digital orang lain sebagai affiliate.

Sebagai affiliate, korang akan mendapat komisen jualan yang ditetapkan sekiranya berjaya menjual produk digital pihak lain. Bestkan....Bunyinya macam menarik sebab boleh dapat duit komisen tu atas angin saja. Hanya perlu promosikan produk tersebut dan korang akan dapat komisen. Setakat ni saya belum lagi dapat income dari Clickbank ni tapi program affiliate di Malaysia yang saya dah join dah dapat komisennya.

So, macammana nak dapatkan income dari program Clickbank ni? Jawapannya adalah dengan e-Book Teknik Clickbank dari saudara Azian Usman @ Zyan. e-Book  Teknik Clickbank ni memang bagus sebab saudara Zyan ni ajar step by step macamma nak dapatkan pendapatan dengan program Clickbank ni dan ada jugak testimonial dari Zyan ni. Fuh...jeles rasanya nampak income yang dia dapat every month.

Saya sendiri dah beli e-Book ni. e-Book ni dan memang banyak ilmu yang dicurahkan dalam e-Book ni sampailah korang boleh dapat income.

Ada sesetengah orang takut nak mencuba sebab tak mahir dalam Bahasa Inggeris (produk adalah untuk satu dunia), tapi dengan tips yang diberikan oleh Zyan amat membantu selain ajar tips untuk mendapatkan keyword yang baik. Saya sendiri sedang berusaha untuk memastikan saya akan dapat income dengan program Clickbank ni memandangkan program affiliate di Malaysia saya dah dapat komisennya. So mungkin lepas ni dengan Clickbank pula kan......

Kepada sesiapa yang nak dapatkan e-Book Teknik Clickbank ni boleh dapatkannya di sini. Percayalah korang tak akan terasa rugi pun dengan ilmu yang diberikan.
lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :