Sabtu, 19 Mei 2012

E-Book: Pakar Coklat..Jom belajar buat coklat hand made

Sekarang ni dah jadi kelaziman untuk mencari pendapatan tambahan. Maklumlah gaji bulanan yang kita terima tidak mencukupi dengan segala keperluan yang perlu dibayar. Macam2 usaha kita buat untuk menambah pendapatan...salah satunya adalah dengan menerima tempahan membuat coklat buatan tangan ataupun coklat home made.

Ada berita baik untuk korang yang nak mencuba bisnes ni.....e-Book ini mengajar korang cara-cara untuk membuat colat buatan tangan dan cara untuk promosikannya....e-Book ni sangat sesuai bagi korang yang tak sempat nak menghadiri kelas yang disediakan dan sesuai bagi korang yang baru nak memulakan bisnes ni..

Bisnes ni memang mendapat sambutan yang menggalakan. Kebanyakan orang suka menempah coklat ni untuk dijadikan cenderahati untuk majlis-majlis perkahwinan, pertunangan, harijadi dan majlis korporat. Kalau kena degan strategi yang kita buat, tak hairanlah korang boleh dapat tempahan setiap minggu. Permintaan untuk bisnes ni memang sangat tinggi..so tak salah kalau korang nak mencuba bisnes ni.

Macammana nak ceburi bisnes ni?...Mestilah korang kena tahu dulu kan macammana nak buat coklat hand made ni....kenalah belajar....apa lagi...dapatkanlah e-Book ni okay.....

Untuk mendapatkan e-Book Pakar Coklat ni boleh klik dapatkannya di sini.


lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :