Jumaat, 7 Oktober 2011

Sah! Fida Ibrahim dan Mamat putus cinta


Lepas satu, satu cerita lagi keluar pasal si Fida ni......macam tak pernah nak berkurang langsung....dari kisah percintaan dengan Mamat Sepah sampailah sekarang dengar cerita Fida dah putus cinta dengan Mamat. Ini semua gara-gara Fida tak boleh nak terima kenyataan Mamat tentang isu Mamat upload gambar tak bertudung di Facebook.

Dan sekarang secara eksklusifnya daripada Rotikaya  bahawa Fida dan Mamat telah pun putus cinta!....Hai...macam2.......hari tuh beriya keluar statement bercinta...tup2...sekarang putus plak.......

Jom baca kenyataan Fida ni:


Status hubungan sekarang selepas isu gambar nampak rambut.
“Hubungan kami sebelum ini sebenarnya tergantung & memang itu keputusan kami bersama untuk meredakan keadaan yang nampak semakin rumit ketika itu”
 “Tetapi, selepas di’fikirkan balik, Fida buat keputusan sendiri di’sebelah pihak Fida yang hubungan ini perlu di’putuskan sekarang atau situasi akan menjadi lebih buruk”


Adakah keputusan ini berpunca semata kerana isu gambar atau ada faktor lain?
“Isu gambar saya yang Mamat sebarkan itu adalah salah satu faktor dan ada beberapa faktor peribadi lain yang membuatkan Fida menarik diri dari hubungan ini”
“Mamat baik sebenarnya. Kalau kenal rapat, dia memang baik tetapi buat masa sekarang biarlah Fida tumpukan kepada karier, keluarga & perniagaan Fida sahaja”

Fida buat keputusan ini tanpa berbincang dengan Mamat, tidak takut Mamat marah kerana tahu melalui media?
“(Ketawa) Fida harap dia faham keputusan Fida. Itu sahaja & kami bukan’nya ada hubungan sah macam suami isteri atau apa apa dan keputusan ini untuk kebaikan Mamat juga. Kami baru mahu menapak dalam dunia seni”

Ada pesanan untuk Mamat kalau kalau dia membaca tulisan kami?
“Fida harap di’masa akan datang kalau kita di’jodohkan dalam satu projek bersama, kita berdua boleh bekerja secara professional dan tidak biarkan apa yang terjadi ganggu kerja kita berdua”

p/s: Kadang2 cerita negatif lah menaikkan nama artis ni.....dan sememangnya org kita suka dengan cerita2 macam gosip panas ni...dan artis pun kena lah imbangkan.....kalau boleh dikenali dengan bakat tapi bukan dengan cerita yang tak best...

Sumber : Rotikaya 

lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :