Jumaat, 22 April 2011

Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 (RM1599) oleh MyKahwinSalam semua........hari ni nak cerita pasal nak join Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 (RM1599) yang dianjurkan oleh myKahwin.my dengan kerjasama blog 2DayBlogger.Com.....Kalau korang nak tau lebih lanjut dan syarat-syarat penyertaan bolehlah klik sini yekkk...Okaylah ....kita pergi terus ke MyKahwin.my ni k. MyKahwin.my merupakan satu laman web direktori perniagaan khususnya untuk PERKAHWINAN, PERKAHWINAN, FOTOGRAFI, MAK ANDAM, KATERING dan lain-lain lagi lah.

Kepada sesiapa yang nak melangsungkan perkahwinan dan yg sedang bercadang2 tu....bolehlah usha2 kt sini.....nak cari butik pengantin, cenderahati untuk perkahwinan dan lain2 lagi lah.

Win-win situation lah....Peniaga iklan perkhidmatan, bakal pengantin senang dapat maklumat. Kepada yang nak iklankan perniagaan mereka bolehlah register kt sini..percuma jer....x perlu nak bayar2.


Iklan di MyKahwin.my
Kalau nak iklan berbayar pon boleh...Banner korang akan diletakkan di halaman utama website ni. Contoh iklan seperti gambar di bawah:

Banner iklan korang akan diletakkan selama 30 hari dan hanya menerima fail berformat .png , .jpg , dan .gif sahaja . Untuk keterangan lanjut klik sini.


Direktori dalam MyKahwin.my
Antara direktori yang boleh didapati kt sini ialah:

Banyakkan?....Kiranya One Stop Center lah......dengan hanya lawat MyKahwin.my, semua informasi bakal pengantin nak boleh dapat kt sini.....hanya di hujung jari......kan senang tu.....zaman sekarang semua nak cepat dan senang kan so gunakanlah kemudahan tu....


Nak tau hadiah pertandingan?
Pertandingan ini menawarkan hadiah utama yang cukup menarik iaitu Android Toshiba AS100 yang berharga RM 1599. Selain daripada hadiah utama,terdapat juga hadiah sampingan untuk 5 lagi pemenang.Hadiah berkenaan adalah:-

  1. 2 Domain dan hosting percuma selama setahun tajaan 2dayblogger
  2. 3 Ebook Rahsia Trafik 10 K (Limited Edition) dari 2dayblogger.com.
Inilah hadiah utama dia....cam best kalau dapat ni...huhu

Hadiah memang best2.....rugi kalau korang tak join tau....jom join...Nak tag untuk sama2 join contest ni, Yg bernasib baik adalah.....jengg.....jenggg...jeenggg...


Penaja:
Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 ini telah ditaja oleh MyKahwin.my dengan kerjasama blog 2DayBlogger.Com.Jom kita ke 2dayblogger.com untuk belajar dan berkongsi ilmu Blogging dan Isu Semasa bersama Faisal Abdullah.
lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :