Selasa, 8 Mac 2011

Sah: Aznil pengacara Akademi Fantasia 9!

 


KUALA LUMPUR, 8 MAC 2010: Bukan lagi spekulasi mahu pun teka-teki, sebaliknya pengacara nombor satu negara, Aznil Hj Nawawi bakal mengendalikan Akademi Fantasia Musim Ke-9 (AF) yang bakal menyaksikan penganjuran terakhir program realiti hiburan popular terbitan Astro ini.
Pemilihan Aznil telah pun diumumkan oleh pengurus saluran Astro Ria, Azlin Reza Azmi pada sidang media hos AF9 yang telah diadakan di Double Tree By Hilton, Kuala Lumpur, petang semalam.
Pengumuman ini sekali gus membenarkan gosip yang dari awal lagi telah mengatakan bahawa Aznil akan kembali menyerikan AF sebagai hos program realiti tersebut. .
Selain menjadi hos konsert AF9 yang bakal bermula 2 April ini, Aznil yang mudah disapa dengan panggilan Pak Nil juga menjadi hos Diari AF9 yang sebelum ini telah dikendalikan oleh Jimmy Shanley pada musim lepas.sumber : www.murai.com.my

lepak.com.my

About lepak.com.my

lepak.com.my ini diwujudkan bagi berkongsi info, petua, resepi,tempat menarik yang kami lawati dan lain-lain dengan anda. Di lepak kami sangat mengalu-alukan sebarang pandangan dan berkongsi apa jua isu bersama anda semua

Subscribe to this Blog via Email :